Veilig op kampeervakantie met Pasar

1 minuut leestijd
Op zaterdag 7 mei 2022, van 8.30 uur tot 13 uur, organiseert Pasar in samenwerking met de erkende ondernemingen voor autokeuring die lid zijn van GOCA Vlaanderen en de Fed. Politie een gratis vakantiecheck-up voor caravans en motorhomes, met weging.
actua
  • Kamperen

Je kan je caravan of motorhome laten controleren op laadvermogen, maar ook je gasinstallatie, banden en kogeldruk worden nagekeken. Je krijgt ook heel wat interessante kampeertips en veiligheidstips van de Pasar-vrijwilligers. Pasar helpt je zo veilig op weg.
De Federale politie is aanwezig met een infostand, o.a. over de wettelijke aspecten van kampeerreizen: soorten rijbewijzen, problematiek van de (over)belading, overnachten op openbare weg, edm.

Vorig jaar was de gratis vakantiecheck-up een succes: 80% van alle caravans en motorhomes die langskwamen bleek helemaal in orde. Bij de installaties die niet in orde waren, zijn de meest voorkomende problemen: te zwaar geladen, te weinig druk op de trekhaak van de auto, versleten banden.

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer