Mm, lekker(s) in Limburg!

Limburg is wonderlijk en Limburg is lekker... En daarom is het zo fijn om deze groene provincie te ontdekken via de activiteiten van ‘Wonderlijk Lekker Limburg’!  De organiserende Pasar-afdelingen laten je zo kennismaken met hun erfgoed en streekproducten. 

1

Bloesems in Wellen 

De aftrap van Wonderlijk Lekker Limburg 2022 wordt gegeven door Camperclub De Teuten met het bloesemweekend in Wellen. Je verblijft op recreatiedomein ‘De Reynaert’ en start 
op vrijdag met een Caraïbische barbecue. Zaterdag kan je deelnemen aan een fietstocht naar het fruitbelevingscentrum in Borgloon en wordt er gewandeld in natuurgebied De Broekbeemd. Je sluit het weekend af met een uitgestippelde fietstocht langs een hele reeks bezienswaardigheden, eet- en drankstops.  

Spek- en eierentocht Zammele

Pasar Kortessem organiseert opnieuw een Spek- en eierentocht en gaat op wandel in het mooie Zammelen met een keuze traject tussen 6 km of 10 km.

Nadien kan iedereen nagenieten van een lekker bord spek en eieren, een stukje Limburgse taart met koffie, streekbieren of de bekende mousserende wijn "Schorpion" !

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!