Mm, lekker(s) in Limburg!

1 minuut leestijd

Limburg is wonderlijk en Limburg is lekker... En daarom is het zo fijn om deze groene provincie te ontdekken via de activiteiten van ‘Wonderlijk Lekker Limburg’!  De organiserende Pasar-afdelingen laten je zo kennismaken met hun erfgoed en streekproducten. 

reportage
  • Wandelen

Bloesems in Wellen 

De aftrap van Wonderlijk Lekker Limburg 2022 wordt gegeven door Camperclub De Teuten met het bloesemweekend in Wellen. Je verblijft op recreatiedomein ‘De Reynaert’ en start 
op vrijdag met een Caraïbische barbecue. Zaterdag kan je deelnemen aan een fietstocht naar het fruitbelevingscentrum in Borgloon en wordt er gewandeld in natuurgebied De Broekbeemd. Je sluit het weekend af met een uitgestippelde fietstocht langs een hele reeks bezienswaardigheden, eet- en drankstops.  

Meer info

Spek- en eierentocht Zammele

Pasar Kortessem organiseert opnieuw een Spek- en eierentocht en gaat op wandel in het mooie Zammelen met een keuze traject tussen 6 km of 10 km.
Nadien kan iedereen nagenieten van een lekker bord spek en eieren, een stukje Limburgse taart met koffie, streekbieren of de bekende mousserende wijn "Schorpion" !

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer