Van kerstconcert tot fakkeltocht

Heel wat afdelingen van Pasar laten hun hart spreken en nemen deel aan de Warmste Week van Studio Brussel met één of meerdere activiteiten. Hieronder een greep uit het aanbod.

1

13.12: Kerstconcert met Christoff

Op 13 december om 20 uur organiseert ‘Pasar tot aan de maan en terug’ voor de tweede maal een kerstconcert met Christoff en het kinderkoor Scaletta in de St-Maartenskathedraal van Ieper. Ideaal om alvast in eindejaarssfeer te komen! De opbrengst van dit concert gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

15.12: Wandelevenement

Doe je wandelschoenen aan en stap mee met Pasar Actief Wablief!? Sint-Martens-Latem, een prachtig schildersdorp met vele oeverlandschappen, en deelgemeente Deurle vormen de gaststeden van ons wandelevenement in Oost-Vlaanderen in het kader van Music For Life. De opbrengst gaat naar Effen Weg, een organisatie die steun biedt aan mensen met (chronische) pijn en mensen die het wat moeilijker hebben.

15.12: Kerst- en cadeaubeurs

Groepsopvang De Vlindertuin vzw staat op de Kerst- en cadeaubeurs van Pasar AmaKuZand. De Vlindertuin is een opvang die inclusie hoog in het vaandel draagt. Om de aanleg van twee nieuwe ruimtes te sponsoren, kan je op de beurs boeken, schilderijtjes en snoepgoed kopen.

20.12: Walk for Springplank

Pasar Wandelgroep Waas wandelt ten voordele van de Warmste Week van Lokeren-station naar Eksaarde en terug. Met deze wandeling steunen ze Welzijnswerk De Springplank, een kansarmoedewerking.

21.12: Lichtjestocht for Life

Kom op zaterdag 21 december 2019 naar de Music for Life-stad in Kortrijk en word één van onze warme lichtjes tijdens de begeleide fakkeltocht. De opbrengst gaat naar Effen Weg.

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!