Van kerstconcert tot fakkeltocht

2 minuten leestijd

Heel wat afdelingen van Pasar laten hun hart spreken en nemen deel aan de Warmste Week van Studio Brussel met één of meerdere activiteiten. Hieronder een greep uit het aanbod.

actua
  • Wandelen
  • Uitstappen en vakanties

13.12: Kerstconcert met Christoff

Op 13 december om 20 uur organiseert ‘Pasar tot aan de maan en terug’ voor de tweede maal een kerstconcert met Christoff en het kinderkoor Scaletta in de St-Maartenskathedraal van Ieper. Ideaal om alvast in eindejaarssfeer te komen! De opbrengst van dit concert gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

15.12: Wandelevenement

Doe je wandelschoenen aan en stap mee met Pasar Actief Wablief!? Sint-Martens-Latem, een prachtig schildersdorp met vele oeverlandschappen, en deelgemeente Deurle vormen de gaststeden van ons wandelevenement in Oost-Vlaanderen in het kader van Music For Life. De opbrengst gaat naar Effen Weg, een organisatie die steun biedt aan mensen met (chronische) pijn en mensen die het wat moeilijker hebben.

15.12: Kerst- en cadeaubeurs

Groepsopvang De Vlindertuin vzw staat op de Kerst- en cadeaubeurs van Pasar AmaKuZand. De Vlindertuin is een opvang die inclusie hoog in het vaandel draagt. Om de aanleg van twee nieuwe ruimtes te sponsoren, kan je op de beurs boeken, schilderijtjes en snoepgoed kopen.

20.12: Walk for Springplank

Pasar Wandelgroep Waas wandelt ten voordele van de Warmste Week van Lokeren-station naar Eksaarde en terug. Met deze wandeling steunen ze Welzijnswerk De Springplank, een kansarmoedewerking.

21.12: Lichtjestocht for Life

Kom op zaterdag 21 december 2019 naar de Music for Life-stad in Kortrijk en word één van onze warme lichtjes tijdens de begeleide fakkeltocht. De opbrengst gaat naar Effen Weg.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer