Wat is jouw favoriete camping?

1 minuut leestijd
Kampeerders, verenigt u! Ook komend jaar organiseert campingspecialist ACSI de ACSI Awards. Die zetten goed presterende campings in het zonnetje. Én inspireren jou als kampeerder voor je toekomstige vakantie.
actua
  • Kamperen

Een camping kan in acht verschillende categorieën uitblinken en per land wordt er in elke categorie een winnaar gekozen. Wat is de beste camping voor kinderen? Welke camping is het meest hondvriendelijk of sportief? Waar moet je zijn voor het leukste campingzwembad, lekkerste campingrestaurant, beste sanitair, de knapste camperplaatsen of de mooiste ligging? Jij kiest mee! Nog tot 15 januari stem je op je favoriete camping. Midden mei zijn de winnaars gekend. Als je stemt, dan kan jij zelf ook in de prijzen vallen, want ACSI verloot meer dan honderd geschenken, zoals een verblijf in Luxemburg. 


Breng je stem uit op acsi.eu/awards 
 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer