Westfalia blijft ook in 2022 een icoon

1 minuut leestijd
Het Ford-chassis, dat bekend staat om zijn rijcomfort en hoog uitrustingsniveau, doet nu ook zijn intrede in het Westfalia-gamma. Maak kennis met de Westfalia Kelsey.
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

De nieuwe Kelsey is zo ontworpen dat je hem perfect voor dagelijkse verplaatsingen kan gebruiken. Met zijn compacte afmetingen (534 cm) is hij de ideale mix tussen een comfortabele, makkelijk te hanteren auto en een compagnon de route tijdens mooie avonturen.

Met een zeer complete indeling biedt de Kelsey vier volwaardige zitplaatsen en dit zonder in te boeten aan uitrusting en comfort. We zien meubilair van topkwaliteit, een keukenblok met twee gaspitvuren en een pop-updaktent met Froli-matrassen. Autonomie is verzekerd met een verswatertank van 50 l en een vuilwatertank van 57 l.  Er is ook een badkamer met toilet en de mogelijkheid om te douchen.

De Kelsey neemt heel wat kenmerken over van zijn grote broer, de populaire Kepler One. In beide buscampers vind je een grote compressiekoelkast met vriesvak, een zeldzame vondst. Verder hebben deze twee modellen ook de indeling gemeenschappelijk, met een innovatieve L-vormige zithoek en een centraal gangpad. Zo geniet je van veel ruimte en voldoende circulatieruimte.

Nog een sterk punt: de Kelsey heeft een dubbele schuifdeur. Zeer praktisch voor dagelijkse verplaatsingen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer