Westfalia lanceert Colombus met slim kompas

2 minuten leestijd

Westfalia kiest voor een opfrisbeurt voor zijn iconische Columbus reeks.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Een opvallende vernieuwing is de volledig nieuwe keukenmodule met een nieuwe bekleding en een 90-liter koelkast aan de voorkant die zowel van binnen als van buiten toegankelijk is. Als je graag buiten eet, is er goed nieuws: de besteklade kan nu ook van buitenaf geopend worden.

Naast de keukenupgrades is er ook spannend nieuws op het gebied van elektronica en boordtechniek. Dankzij de CI-Bus-integratie kunnen alle componenten van de woonruimte nu worden bediend via een centraal touchdisplay. Het verwarmingssysteem is geüpgraded naar een dieselverwarming met warmwaterbereiding.

De vloerverwarming uit de vorige versie, die ook in de badkamer is geïnstalleerd, blijft behouden.

Met het touchdisplay kan de verwarmingstemperatuur eenvoudig worden geregeld, bijvoorbeeld om 's nachts iets minder warmte te genereren. Bovendien biedt Westfalia een winterpakket met isolatiematten voor de voorruit en achterdeur, net als een verwarmde afvalwatertank. De Columbus komt al standaard met alle benodigde uitrusting voor reizen, dus er zijn geen extra opties nodig.

Voor degenen die toch nog meer comfort willen toevoegen aan hun Columbus-camper, biedt Westfalia verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een verlichtingspakket, een grotere boordaccu van 150 Ah, en veiligheidspakketten met functies zoals rijstrookassistentie, autonoom noodremsysteem en intelligente snelheidsregeling met adaptieve cruisecontrol.

Er zijn vier indelingen beschikbaar in de Columbus-serie gaande van 541 cm tot 599 cm 636 cm. Er is keuze uit indelingen met een dwarsbed en een twinbed.

www.westfalia.com

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer