100 herbron-ideeën

1 minuut leestijd

De evolutie was al een tijdje bezig, maar het afgelopen jaar heeft het nog scherper gesteld: afvinklijstjes van toeristische toppers en platgetreden paden zijn passé.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Plekken waar we lichaam en geest kunnen transformeren door contact met de mensen en de natuur, dat is wat we nodig hebben. En om onze ervaringen authentiek, intens en zinvol te maken, moeten we de tijd nemen.

Voor lange treinreizen waarbij je kan mijmeren terwijl het landschap voorbijglijdt, voor trektochten waarbij je voetje voor voetje dichter bij het uitzichtpunt komt, voor een expeditie waarbij je uren wacht om een glimp op te vangen van die orka of lynx.

Penny Watson verzamelde meer dan honderd ideeën, van een sabbatical in Bordeaux tot paardrijden in Andalusië en van een stoomschip op de Nijl tot een yogafestival in de Oostenrijkse bergen. Neem in 2021 de tijd om je te laten inpakken.

Slow Travel van Penny Watson - € 29,99 - uitgegeven bij Terra.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer