Achtste editie van GPS Wijzer

De achtste editie van Gps Wijzer, een helder en duidelijk geschreven boek om je Garmin gps goed te leren kennen, ligt nu in de winkel.

Gps Wijzer is hét hulpmiddel om alles uit je Garmin outdoor gps te halen. Je leert stap voor stap zelf routes te maken met het programma BaseCamp of met andere routeplanners en apps. Door de vele tips, oefeningen en uitleg leer alle mogelijkheden van het programma.

Omdat een gps veel meer kan dan een smartphone app, worden de werking en alle nuttige instellingen van je gps eenvoudig uitgelegd. Alles komt aan bod: van simpel weg ‘hoe kom ik zonder te verdwalen bij mijn startpunt terug’ tot ‘hoe plan ik een spannende tocht door een uitdagende omgeving’. Zo leer je spelenderwijs elke buitensport-activiteit te plannen, uit te voeren en als je wilt achteraf je tocht of rit te bekijken en te analyseren. 

Ook voor de beginnende gps-gebruiker is het boek een absolute aanrader:  het eerste deel van het boek leert je immers de eigen Garmin tot in de kleinste details kennen. Naast uitleg over begrippen als waypoints, routes en gps tracks krijg je allerlei handige weetjes die het plezier van je gps-gebruik aanzienlijk verhogen.

Meer info op www.gps-wijzer.nl