België in 20 lussen

1 minuut leestijd

De vrijwilligers van Grote Routepaden en de Franstalige tegenhanger Sentiers de Grande Randonnée hebben in elke provincie van het land twee wandellussen uitgestippeld.

actua
  • Wandelen

De GR-paden (met de markering van wit-rode streepjes) zijn langeafstandspaden, maar voor deze twintig dagwandelingen zijn er lussen gemaakt van rond de 20 à 25 kilometer. In het gidsje Best of Belgium krijg je voor elke wandeling kaarten, beschrijvingen, afstandstabellen, en informatie over horeca, openbaar vervoer en bezienswaardigheden. Zo heb je alleen nog goeie stapschoenen nodig voor een tocht door de bossen van de Gaume, langs de mergelgrotten van Kanne, of over de heuvels van Pays des Collines.

Best of Belgium is uitgegeven door Grote Routepaden en kost € 23.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer