Chausson en Challenger verjaren

1 minuut leestijd

Het is feest bij het Franse Trigano. Twee van hun populairste merken vieren een jubileum: Chausson mag 40 kaarsjes uitblazen, zustermerk Challenger 35. Dat wordt in de verf gezet met twee verjaardagedities: een halfintegraal en een buscamper.

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

De Titanium 650 (Chausson) en Graphite 250 (Challenger) zijn beide een compacte halfintegraal van 639 cm. Ze hebben alles om publiekslievelingen te worden: een Smart Lounge-face à face-zithoek met elektrisch verstelbaar paviljoenbed, een grote koelkast van 167 l, een open keuken die aansluit op het salon, een badkamer over de volledige breedte én achteraan ook over de volledige breedte een gigantische dressing met onderliggende garage. Je kan hier met vier in reizen: er zijn evenveel gordels met zitplaatsen.

Zoals we van hen gewoon zijn, is de uitrusting supercompleet. Onder de motorkap huist een sterke motor van 170 pk, compleet met automatische versnellingsbak, dubbele airbag, manuele aircocabine, cruisecontrol, elektrische en verwarmde achteruitkijkspiegels, gekleurde bumper, mistlampen en 16” wielen. Bovendien zijn er een achteruitrijcamera, muggendeur, panoramisch dakluik en een extra brede woonceldeur.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer