De beeldigste kantjes van Vlaanderen

1 minuut leestijd

Voor wie niet wil kiezen tussen cultuur en natuur werkte radiozender Klara vijf fietsroutes uit langs hedendaagse kunst en architectuur.

actua
  • Fietsen

Voor elk van de Vlaamse provincies is er zo’n Kunst op de kaart-route die in grote lijnen het netwerk van de knooppunten volgt. Van de splinternieuwe 22 meter hoge totem gemaakt van bronzen hoofden in Knokke tot het wereldberoemde doorkijkkerkje bij Borgloon, en van kunst in het psychiatrisch centrum van Duffel tot bakstenen menhirs bij Sint-Lievens-Esse: wie auto en steenweg inruilt voor fiets en groene weg ziet beeldige kunst in onze openbare ruimte.

Op www.vlaanderen-fietsland.be  en https://klara.be/ kan je brochures met uitleg, wegbeschrijving en GPS-coördinaten downloaden.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer