Dichter bij Noorwegen

1 minuut leestijd

Wie droomt van diep ingesneden fjorden en hoge besneeuwde toppen, van huizen in ossenbloedrood en gletsjers in ijzig blauw, van elanden en schapen, midzomernachtzon en noorderlicht, wildkamperen in de bossen en bosbessen plukken als ontbijt, wie daarvan droomt, die moet wakker worden in Noorwegen.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Na een nachtje op de MS Romantika bijvoorbeeld. Waar je tot nu toe tot het topje van Denemarken moest rijden om daar de overzet te nemen, kan je vanaf 7 april de boot nemen vanuit Eemshaven in de provincie Groningen.

Om 15u scheep je in, de volgende ochtend sta je in Kristiansand, de hoofdstad van Sørlandet, oftewel het zonnige zuiden waar de Noren graag zomer vieren op de stranden en eilanden.

Noorwegen is op die manier 600 kilometer dichter bij België gekomen en daar kunnen we alleen ‘hurra!’ op zeggen.

en.visitsorlandet.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer