Draak zoekt bril

1 minuut leestijd

Wat doet een draak als hij z’n bril kwijt is? De hulp inroepen van kleine speurneuzen om samen te zoeken. Dat is toch wat Draakje Fosfor doet in Gent.

 

actua
  • Uitstappen en vakanties

Om de bril te vinden, moeten kinderen twee uur door de stad lopen en onderweg vragen oplossen en opdrachten uitvoeren. Als je op tijd weer bij het beginpunt bent, word je verwend met een verrassing (en die is vast net iets leuker dan een bril).

De vree wijze app kan je gratis downloaden via de Google Play Store of de Apple Store en bestaat in vijf talen. Hebben de drakenhelpers nog puf over? Dan kan je ook nog een zoektocht of spel doen in bijvoorbeeld het Belfort, de Sint-Pietersabdij of het Industriemuseum.

https://visit.gent.be 

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer