Druktebarometer aan de kust (LIVE)

1 minuut leestijd

De druktebarometer geeft live aan hoe druk het is op dit moment aan de kust. Dit is een initiatief van Westtour, De Kust, Provincie West-Vlaanderen en Proximus.

Wil je de huidige drukte aan de kust op de voet volgen? Bekijk dit dan op de druktebarometer hieronder. Deze geeft voor elke kustgemeente aan of het er momenteel Rustig, Gezellig, Druk of Zeer druk is.

Hierdoor heb je op elk moment een beeld van de drukke en rustige plekken aan zee. Er wordt sterk aangeraden om op zoek te gaan naar de rustige plekken aan de kust, om zo de kans op besmetting van het coronavirus in te perken.

Wil je drukte voor een specifieke kustgemeente in detail bekijken? Kies dan bijvoorbeeld Blankenberge in de lijst zodat je kan inzoomen op specifieke delen van deze kustgemeente.

Voor meer info over het aanmeldingssysteem voor sommige gemeenten en het gebruik van mondmaskers kan u terecht op deze webpagina.

Bekijk de actuele druktebarometer hier

 

 

actua
  • Uitstappen en vakanties

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer