Elke week een wandeling

1 minuut leestijd

Gelukkig kunnen we wandelen. De ene zal het de afgelopen 1,5 jaar met opluchting uitgesproken hebben, de andere misschien met een ironische ondertoon. Voor Annabel Streets is het absoluut het eerste.

actua
  • Wandelen

Om mensen van de tweede categorie te overtuigen schreef ze een boek met 52 wandelingen, een voor elke week van het jaar. E

n dan heeft ze het niet over een bepaald traject, maar wel over een manier van wandelen. Zo start je in januari met wandelen in de kou (een boost voor je denkvermogen), volg je in week 21 een leylijn (een rechte lijn tussen vier betekenisvolle punten), en leer je in september wandelen als een Afghaanse nomade (waardoor beklimmingen en lange tochten minder vermoeiend worden).

Dankzij de historische verhalen en wetenschappelijke weetjes een boeiende aansporing om nog meer lopend te leven.

Gelukkig kunnen we wandelen - € 20 - uitgegeven door Kosmos.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer