English Coast Path is klaar

1 minuut leestijd

Wat kijken we ernaar uit om weer te kunnen reizen, ons te verbazen over de plekken die we ontdekken, te genieten van wat zo anders is dan we kennen, indrukken op te doen, herinneringen te maken.

actua
  • Wandelen

En dan het liefst niet te ver, niet te druk. En er mag wat gewandeld worden, want daar hebben we het afgelopen jaar meer dan ooit van genoten. Komt dat dus even goed uit dat net nu het langste kustpad ter wereld klaar is om bewandeld te worden. Maar liefst 4.500 stapkilometers en dat amper op een boottocht van hier.

Wie voor het English Coast Path kiest, zoekt vanop imposante kasteelmuren naar papegaaiduikers en otters die zich vermaken in zee, die stapt over woeste kliffen begroeid met wilde bloemen met zeldzame insecten, die proeft na een lange etappe de vangst van de dag in een pittoresk vissersdorp.

Krijtwitte kalkrotsen, vogels die in vrije val het water induiken, baaien die beloftevol wenken en uitgestrekte stranden: dat we maar gauw weer die rugzak kunnen inpakken.

www.nationaltrail.co.uk

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer