Extra camperplaatsen in Westende

1 minuut leestijd

Goed nieuws voor camperaars die graag aan de Belgische kust gaan kamperen. Kompas Camping opende onlangs, met de steun van Provincie West-Vlaanderen, bij de camping in Westende 39 nieuwe camperplaatsen.

actua
  • Kamperen

Deze zijn elk maar liefst 70m² groot. Je geniet bovendien van een privégrasveld, waardoor de luifel opstellen en social distancing garanderen perfect mogelijk zijn. Als gast geniet je van je eigen elektriciteitsaansluiting en een servicestation voor het lozen en vullen van water en toilet. Boeken kan eenvoudig online.

Reis je zonder fiets? Dan zijn er nieuwe (elektrische) fietsen voor groot en klein beschikbaar. Bovendien mag je gebruikmaken van alle infrastructuur op de camping zelf, die onlangs een grondige renovatiebeurt kreeg. Zo zit de taverne in het nieuw en zijn er nu een handige winkel-bakkerij en een ruime, gezellige lounge.

www.kompascamping.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer