Fiets digitaal door West-Vlaanderen

2 minuten leestijd

Ben je op zoek naar een leuk digitaal fietsevent waarbij je heel wat leuke en verborgen pareltjes ontdekt?  Neem deel aan West-Vlaanderens Mooiste in de maand augustus.

actua
  • Fietsen

Pasar is – als partner - steeds manifest aanwezig op dit grote  fietsevenement in en rond Roeselare. Zo zorgden onze vrijwilligers telkens voor het onthaal, de inschrijvingen, het uitbaten van een grote pop-up camping, de bevoorradingen onderweg, gps-hulp, enz. 

In 2020 zal West-Vlaanderens Mooiste echter op een alternatieve manier georganiseerd worden waarbij jij als deelnemer zelf bepaalt wanneer je deelneemt en dit in alle veiligheid.

West-Vlaanderens Mooiste is gekend voor het fietsen langs idyllische plekjes, het genieten van mooie landschappen en vergezichten en het ontdekken van toeristische trekpleisters. Recreatieve fietsers fietsen langsheen de fietsknooppunten (25, 50 & 75km)  en de sportieve fietsers ( 75, 100, 125 en 150 km) kunnen zich uitleven op een sportief parcours.

Fietsers hebben vanaf  27 juli  elke week de keuze uit nieuwe, verrassende fietsroutes binnen West-Vlaanderen. Iedere week ontdek je nieuwe fietsroutes in een andere West-Vlaamse regio. Als fietser kun je inpikken onderweg en de afstand van je keuze fietsen. Alle routes worden digitaal aangeboden om te gebruiken op je gps-toestel of smartphone. De recreatieve routes kan je ook bekomen op www.westvlaanderensmooiste.be. Elke route blijft 1 week geldig. Recreanten en wielertoeristen kiezen dus zelf wanneer en welke afstand ze fietsen.  Dit concept streeft naar een vrijheid van fietsen, het ontdekken van toeristische parels binnen WVL en het creëren van een sportief vakantiegevoel bij de fietsers. Er komen een aantal tochten op maat voor de mountainbikers en een leuke fietszoektocht op maat van gezinnen met kinderen.

Deelnemen aan het fietsevent is in 2020 gratis.  Alle info over dit alternatieve concept vind je op www.westvlaanderensmooiste.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer