Geen Mobicar dit jaar, maar wel Campaway Days

1 minuut leestijd

Aangezien de Belg dit jaar niet naar de Mobicar-beurs kan komen, zorgen de organisatoren ervoor dat Mobicar tot bij de Belg komt. Hiervoor werden de Campaway Days in het leven geroepen, speciale actiedagen bij Belgische motorhome- en caravandealers.

actua
  • Kamperen

Kampeerfans mogen zich verwachten aan 8 dagen boordevol speciale acties, saloncondities, winacties en verrassingen. De organisatoren lichten reeds een tipje van de sluier op over de acties waarop de bezoekers zich kunnen verheugen.

Een uitzonderlijke cashback van € 30.000 bij een toekomstige aankoop wordt verdeeld onder de winnaars in de categorieën ‘motorhome’, ‘caravan’ en ‘accessoires’. Om kans te maken op deze mooie prijs hoeven de kandidaten zich enkel te registreren in één van de deelnemende showrooms of winkels tijdens de Campaway Days. Een overzicht van de deelnemende verdelers kan men raadplegen via de Store Locator op de website van Campaway.

Bovendien roept BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association) de 4de zaterdag van oktober uit tot Nationale Motorhome- en Caravandag. 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer