Het avontuur zit in een klein hoekje

rr
1 minuut leestijd

Dingenzoekers Kristien en Greetje zijn al tien jaar met hun kinderen op ontdekkingsreis in België en toch blijven ze nog bijzondere dingen vinden.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Die vondsten delen ze nu voor de derde keer in een boek en zo hopen ze dat wij met z’n allen meer de deur uitgaan om een avontuur te beleven. Niet aan de andere kant van de wereld maar gewoon om de hoek, want dat is niet alleen duurzaam maar vooral ook cool, zoals de Dingenzoekers zelf zeggen.

In Het boek voor ontdekkingsreizigers in België lijsten ze meer dan 150 plekken en activiteiten op, van de beste meerdaagse wandeltrips tot de zaligste zeeplekken en van de hipste hotspots voor tieners in Brussel tot de heerlijkste hutten om te slapen. Hopscheuten oogsten, muziek maken met zuurkoolblikken of slapen in een rode dubbeldekker: wie zoekt, die vindt dat het hier in België helemaal niet zo saai is.

Het boek voor ontdekkingsreizigers in België van Dingenzoekers - € 25 - uitgegeven door Luster.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer