Juga start met verkoop buscampers

1 minuut leestijd

Juga, bekend als servicecenter voor campers en caravans, maar ook de verkoop en plaatsing van allerhande accessoires, start nu ook met de verkoop van buscampers. De nieuwe telg in camperland, Robeta, kun je dit weekend in première ontdekken tijdens hun opendeurweekend van 7 en 8 maart.

actua
  • Kamperen

Robeta is een merk dat zich niet op kwantiteit, maar op kwaliteit richt. Dat zie je dan ook aan de afwerking en isolatie van de wagen. De wagen wordt op Citroën Jumper of Fiat Ducato gemaakt. Je kan er kiezen tussen verschillende groottes, indelingen en kleuren. Indien je jouw zin niet vindt tussen de standaard indelingen kan je hem op maat laten maken.

Ze hebben ook een zeer interessant AIR-concept. Hier worden de kastjes niet meer uit hout gemaakt maar door een kunststof dat verlijmd wordt. Met deze optie spaar je tot 200 kg uit in vergelijking met houten kastjes!

www.juga.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer