Kijk uit voor de luchtslang!

2 minuten leestijd

Je loopt pas voor op de rest als je een voortent hebt zonder frame! Hoezo: zonder frame? Jawel, dé trend op dit vlak is vandaag de voortent die wordt opgetrokken met luchtslangen.

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de tent

Luchtslangen? Een nieuwe diersoort na de tuinslang en de brandweerslang? Nee hoor, totaal niet giftig én vooral handig. Meer dan wat lucht heb je niet nodig om je voortent op te zetten. En lucht heb je op elke camping of camperplaats! Gedaan met het gesjouw en gehannes met tentstokken en metalen frames: met de luchtslang, aangesloten op een elektrische pomp, zet je in een mum van tijd je voortent op. Superhandig dus bij snelle verplaatsingen, maar net zo goed bruikbaar bij langduriger verblijven.

De nieuwe Air Modular van Doréma is de nieuwste telg in de Traveler-serie, een reeks voortenten op maat van camperaars die geen zin hebben om veel tijd te verliezen met het optrekken van voortenten voor hun camper of wat gewicht willen besparen onderweg. Deze voortenten hebben dus geen frame, maar worden opgeblazen met een luchtslang. Bijkomend voordeel: de nieuwe Traveler Air Modular laat je toe je voortent kleiner of groter te maken dankzij de module-opbouw.

Je kan bovendien kiezen: ofwel maak je van de tent een voortent die je met een verbindingsstuk vastmaakt aan de luifel van de camper, ofwel geef je de tent als een vrijstaande tent los van de camper een plaats op je kampeerplek. Zo kan je je tent zowel loodrecht aansluiten op de camper of dwars zetten op de camper, om dan met een opening in de wand voor de celdeur een sas naar de camper te maken.  

De modulaire tent is immers rondom helemaal dicht, maar de wanden zijn ook afzonderlijk, per module, te openen. De voorwand is zelfs volledig afneembaar, zodat je de tent als een open paviljoen kan gebruiken.

Leuk want: de voortent is modern van uitzicht dankzij de frisse kleuren, zeer stabiel en natuurlijk uiterst licht: het hele pakket weegt amper 22 kg.

www.dorema.nl

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer