Meer vluchten naar de Lofoten en Lapland vanop Brussels Airport

2 minuten leestijd

Brussels Airlines slaat de handen in mekaar met Nordic, marktleider en specialist in reizen naar Scandinavië. Zowel in het zomer- als winterseizoen komen er meer rechtstreekse vluchten naar bestemmingen in Lapland en Zuid-Noorwegen.

actua
  • Uitstappen en vakanties

De samenwerking start op zondag 4 juli met de eerste vlucht naar Evenes op de Lofoten, in het noorden van Noorwegen (Lofoten). Het is de allereerste keer dat deze luchthaven wordt aangedaan met een rechtstreekse vlucht vanop Brussels Airport. Gedurende de hele zomer zal er een wekelijkse vlucht zijn tussen Brussel en Evenes, , mits de reisrestricties in Noorwegen opgeheven worden.

Tijdens het winterseizoen worden ook Kittilä, Kiruna en Bergen (Zuid-Noorwegen) aan het netwerk toegevoegd. In het winterseizoen komt er een wekelijkse vlucht naar Kittilä in Fins Lapland. Ook het aantal vluchten op Kiruna en Bergen wordt tijdens de winterperiode uitgebreid. 

Exclusieve lodges

Nordic werkt in de winterperiode exclusief samen met een aantal lodges in Lapland. 'Het gaat om 5 kleinschalige en zeer kwalitatieve verblijven waaronder Aurora Mountain lodge te midden van het Zweedse hooggebergte, Valkea Lodge in de Finse bossen, Pinetree Lodge aan een meer in de Zweedse bossen, Arctic River Lodge aan een prachtige ijsrivier en Lapland View Lodge boven op een heuveltop. Enkel te boeken via Nordic, inclusief een rechtstreekse vlucht naar Lapland', aldus Maarten Raes, oprichter van Nordic.

Brussels Airlines is opgezet met de samenwerking. 'Met deze toeristische trekpleisters in Finland, Zweden en Noorwegen bouwen we ons winternetwerk verder uit met nieuwe bestemmingen en extra vluchten', klinkt het bij David Lyssens, Senior Director Network and Planning. “Ook de toevoeging van Evenes in Noorwegen aan het zomernetwerk is met de duidelijke bedoeling om de komende jaren verder te groeien samen met Nordic en meer Belgen met deze natuurparels in contact te brengen'.

Meer informatie op nordic.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer