Mooiste kerststad van Duitsland

1 minuut leestijd

Wie droomt van een bijzondere kerst, moet deze maand richting Nedersaksen. Daar ligt Celle, volgens de jury van vakbeurs Christmas World de mooiste kerststad van Duitsland.  

actua
  • Uitstappen en vakanties

Het historisch stadscentrum met meer dan 500 eeuwenoude vakwerkhuizen vormt het schilderachtige decor voor de kerstmarkt met levende adventskalenders, indrukwekkende verlichting en een winterdorp met schaatsbaan. Ook niet te missen: het barokke slot, Kunstmuseum Celle dat na sluitingstijd lichtkunst de nacht laat inschijnen, het carillon waar drie keer per dag hertog Otto de Strenge uit tevoorschijn komt, en de St. Mariënkerk die – nadat je de toren hebt beklommen – een mooi zicht oplevert over de lichtjes, slingers en ballen van Celle.

www.celle-tourismus.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer