Op jacht naar streetart

1 minuut leestijd

Elk jaar meert in Oostende een bijzonder schip aan: The Crystal Ship. Aan boord zitten kunstenaars uit alle hoeken van de wereld, die overal in de stad streetart achterlaten. Je kan de artiesten zelf aan het werk zien tussen 12 en 20 juni.

actua
  • Uitstappen en vakanties

The Crystal Ship laat overal in Oostende sporen achter. Nationale en internationale artiesten maken kunstinstallaties en muurschilderingen met de stad als canvas. Heel wat kunstwerken uit de vorige edities van het festival zijn trouwens ook nog te bewonderen: ze vormen een gratis kunstenparcours dat je het hele jaar door kan volgen in het centrum en in het groene lint rond Oostende - ideaal voor een fietstocht of wandeling door de stad.

Geen idee waar te beginnen? Vraag het aan een vriendelijke chatbot, die je via je smartphone de weg wijst langs de meest bijzondere kunstwerken en onderweg leuke weetjes en verhalen vertelt. Zo kan je op zoek naar meer dan 70 parels: tegen gevels, op het strand en zelfs verstopt in nissen of op verkeersborden. Wie spot ze als eerste?

In en rond Oostende. Meer info: thecrystalship.org

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer