Reizen Waas

1 minuut leestijd

Nu we er vooral in eigen land en te voet opuit trekken, is de opening van maar liefst twee nieuwe wandelnetwerken een dubbel feest.

actua
  • Uitstappen en vakanties
  • Wandelen

In de Moervaartvallei knoop je voortaan zelf de veldwegels, bospaden en karrensporen aan elkaar tot tochten tussen stiltegebieden, hooilanden, weides en sloten.

Die 300 kilometer aan knooppuntwegen gaan naadloos over in het wandelnetwerk Grenspark Groot Saeftinghe, nog eens goed voor 120 kilometer maar dan tussen de kreken en over dijken van het getijdengebied, een bijzondere plek waar containerschepen door de polders lijken te glijden.

De kaarten en een gids met 5 suggestieroutes zijn te koop op www.routen.be. Je kan op de website ook online je route uitstippelen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer