Ronde van Vlaanderen voor kinderen

1 minuut leestijd

In 2023 opent in Vlaanderen de 100e Fietsbieb, een uitleensysteem voor tweedehands kinderfietsen. Om dit gebeuren in de verf te zetten organiseert Fietsbieb op zondagnamiddag 26 maart 2023 in het Minnewaterpark in Brugge de ‘Ronde van Vlaanderen voor kinderen’, een wielerevenement voor kinderen van 2 tot 12 jaar, waar plezier centraal staat.​

actua
  • Fietsen

Er worden op een afgesloten parcours, op de wandelpaden van het Minnewaterpark per leeftijdscategorie kleine wedstrijdjes georganiseerd, (groot)ouders supporteren vanop de eerste rij. De nadruk ligt vooral op het plezier van fietsen, daarom krijgt elke deelnemer een aandenken. Omwille van de veiligheid op het parcours zijn de plaatsen per kinderkoers beperkt, vooraf inschrijven is noodzakelijk net als het dragen van een fietshelm tijdens de wedstrijd.

 Alle info & het formulier om in te schrijven kan je vinden op de website  www.rondevanvlaanderenvoorkinderen.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer