Volg de Brabantse Pijl

1 minuut leestijd

Kijken naar wielerklassiekers zat er dit voorjaar niet in, ze zelf rijden deze zomer is dan weer meer dan ooit een uitdaging om naar uit te kijken.

actua
  • Fietsen

Wie zijn innerlijke Museeuw, Van Hooydonck of Gilbert wil vrijlaten, kan zich nu wagen aan de nieuwe Brabantse Pijl Cycling Route. Deze drie meervoudige kampioenen haalden het hoogste schavot na een daverend parcours over kasseien, een gevecht tegen de wind tussen de open velden en een confrontatie met de nijdigste hellingen van de druivenstreek.

Wie niet bang is van 98 kilometer en 1.033 hoogtemeters hoeft dus enkel de kuiten te smeren en de zeshoekige bordjes te volgen om in hun spoor te treden. Is niet voorzien: een joelende menigte onderweg en een medaille bij aankomst. Maar in een van de wielercafés onderweg klinken op de overwinning is geen slecht alternatief.

www.toerismevlaamsbrabant.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer