Wel de lust, niet de last

1 minuut leestijd

Twee wandelnetwerken in het Brugse Ommeland sluiten op elkaar aan. Dat maakt dat je er gemakkelijk een meerdaagse tocht langs de knooppunten kan uitstippelen.

Verschillende logies bieden er voortaan ook een bagageservice aan waardoor je zonder zware zak wandelt van de ontbijttafel van adresje 1 naar het bed in adresje 2.

Je kiest eerst zelf de plaatsen waar je wil slapen (Kasteeltje met biljartzaal? B&B met wellness? Villa met kleurrijke tuin?) en verbindt dan zelf de knooppunten door Bulskampveld en Velden en Meersen.

Voor bijzondere haltes in de buurt (bijentuin, kruidenkwekerij of papegaaienopvang) vind je op de website van het Brugse Ommeland inspiratie tussen de duurzame adresjes.

www.brugseommeland.be/trektochten

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer