Kompas Camping Westende

1 minuut leestijd

Kompas Camping Westende is een gezellige camping nabij het strand (op minder dan 10 min. wandelen door de duinen), waar je met je gezin en vrienden geniet van heel veel rust en ruimte. De camping is daardoor vooral voor rustzoekers en strandliefhebbers het perfecte vakantieoord. De waterspeeltuin, waar je vanaf het terras met een drankje de kinderen laat ravotten en spelen, de gezellige inrichting van de kampeervelden, de avontuurlijke speeltuinen, de sanitaire voorzieningen en het kleinschalige karakter van deze camping zorgen voor een unieke sfeer. Je voelt je er meteen helemaal thuis.

Hou je van actie? Je verkent vanaf de camping te voet of met de fiets de omgeving via verschillende wandel- en fietsroutes. Het natuurgebied de Ijzermonding, de haven van Nieuwpoort, andere badsteden of attracties, ... alles is makkelijk bereikbaar, ook met de kusttram (halte nabij de camping).

Je hebt op Kompas Camping Westende ook de mogelijkheid om een Comfort, Premium of Access Lodge te huren.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer