Logeren in Vlaanderen lanceert nieuw logiesboek

1 minuut leestijd

Sinds 2013 maakt Logeren in Vlaanderen vzw promotie voor een binnenlandse vakantie onder de naam 'Logeren in Vlaanderen Vakantieland'. Het 'Vlaanderen Vakantieland' logiesboek is al jarenlang een vaste waarde. De editie 2020 bevat 430 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de Vlaamse regio's, aan de kust of in de stad.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Het aanbod op de bijhorende website www.logereninvlaanderenvakantieland.be steeg de voorbije jaren sterk, te verklaren door een verschuiving bij het publiek richting online zoeken (en boeken). En er zijn handige zoekcriteria op thema's, capaciteit, omgeving en activiteiten. De campagne 2020 start met een ruim aanbod van meer dan 810 adresjes op de website.

Vanaf 12 december is het nieuwe logiesboek gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen. Of je kan het logiesboek online bestellen op www.logereninvlaanderenvakantieland.be.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer