Buggenhout

Wat doen we?

Pasar actief in Buggenhout

Jaarprogramma 2020

Zaterdag 1 februari: bowling

Vrijdag 28 februari tot zondag 1 maart: gezinsweekend in Vayamundo te Oostende-Mariakerke

Zaterdag 28 maart: garageverkoop, samen met andere verenigingen

Zaterdag 9 mei: busuitstap Rupelstreek

Zaterdag 6 juni: culinaire fietstocht

Zaterdag 13 juni: busuitstap Etten-Leur en Biesbosch Nederland

Vrijdag 26 juni: ‘Pasar Zomert’: Keisdrupperswandeling

Zaterdag 1 augustus: busuitstap ‘Koninklijk paleis en Basiliek Koekelberg’

Vrijdag 14 tot dinsdag 18 augustus: 5-daagse Bourgondië

Zaterdag 26 september: gps-wandeling en bezoek brouwerij Bosteels

Zaterdag 24 oktober: busuitstap ‘Duitse Eifel’

Zaterdag 5 december: bowling

Oost-Vlaamse bosgemeente

Wil je zelf of met een groep Buggenhout leren kennen, dan vind je enkele toffe ideeën op de website van onze gemeente.

Privacybeleid Pasar Buggenhout

We zijn blij met je vertrouwen in Pasar vzw. Ons privacybeleid is volledig in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming. Elders op deze website vind je de privacyverklaring van Pasar vzw.

Voor wat betreft Pasar Buggenhout: door jouw persoonsgegevens ter beschikking te stellen, verklaar je kennis te hebben genomen van onderstaand privacybeleid en ga je er mee akkoord, alsook met de verwerking zelf.

Art. 1 Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

  • We verzamelen adresgegevens (postadres, e-mailadres enz.), interesses in functie van de e-nieuwsbrieven en e-mails en foto’s van Pasar-activiteiten.

Art. 2 Waarom verzamelen wij persoonsgegevens?

  • Om geïnteresseerden te informeren over onze activiteiten.
  • Voor het leveren van producten, informatie en aanbiedingen conform jouw toestemmingen en de uitvoering van de contractuele verplichting vanuit je lidmaatschap.

Art. 3 Hoe verzamelen wij die persoonsgegevens?

Deze gegevens verzamelen we op diverse manieren: via onze website, inschrijvingsformulieren, telefonisch, fotografisch, mondeling, e-brieven, afdelingsactiviteiten enz.

Art. 4 Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij verbinden ons ertoe jouw persoonsgegevens niet langer te bewaren dan noodzakelijk voor de naleving van de wettelijke verplichtingen en binnen het kader van onze activiteiten. Van zodra je jouw toestemming intrekt om je persoonsgegevens verder te gebruiken worden deze gewist uit onze e-maillijsten.

Art. 5 Wat zijn je rechten?

Het is ook belangrijk dat je persoonsgegevens up-to-date zijn en blijven. Daarom kan je deze steeds inzien, wijzigen en verbeteren. Natuurlijk kan je ons ook laten weten via een bericht aan etienne.hermans@telenet.be dat je de toestemming intrekt om deze gegevens nog langer door ons te laten verwerken. Dan schrappen we ze.

Art. 6 Hoe beveiligen wij jouw persoonsgegevens?
Jouw gegevens worden met de grootste zorg bewaard op de computer van enkele bestuursleden. Mocht er zich toch een incident voordoen, waarbij je persoonsgegevens betrokken zijn, dan verwittigen we je persoonlijk. We zullen dan alle maatregelen nemen om het risico op een nieuw datalek tot een strikt minimum te beperken.

Art. 7 Aanvaarding

Door je in te schrijven op onze nieuwsbrieven, het deelnemen aan een wedstrijd en het inschrijven op een activiteit, aanvaard je alle bepalingen van dit privacybeleid en stem je ermee in dat Pasar Buggenhout jouw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt in overeenstemming met dit privacybeleid. Dit beleid kan steeds gewijzigd worden.

Contactgegevens

Heb je een vraag, verzoek of klacht, contacteer dan de voorzitter van Pasar Buggenhout. De gegevens vind je terug op de afdelingswebsite. Je kan ook altijd een e-mail sturen naar privacy@pasar.be

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Campings in Vlaanderen

Govaka

Corsendonk Hotels & Clubs

Vlaanderen

Kompas Camping