Gps Brugge

Wat doen we?

Wij zijn een enthousiaste groep GPS-liefhebbers die samen met onze GPS of smartphone gaan wandelen, fietsen of geocachen en die graag onze kennis en ervaring willen delen. Wil je een Wandel- of fiets GPS aankopen of heb je al zo'n toestel of smartphone  en wil je er beter mee leren omgaan om te wandelen of fietsen?   Kom dan zeker eens naar één van onze activiteiten.  'Veel of weinig ervaring' iedereen is welkom

Wij ondersteunen ook graag andere Pasar afdelingen, of verenigingen.
 

INFO
Pasar.gpsbrugge@gmail.com

 

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Corsendonk Hotels & Clubs

Campings in Vlaanderen

Kompas Camping

Goboony

Vlaanderen