Gps Mechelen

Eind 2019 staken een paar gps-liefhebbers uit Mechelen en omgeving de koppen bij elkaar.  Hun enthousiasme resulteerde in de organisatie van een eerste (2-delige) kennismakingsactiviteit op 21 en 25 april 2020. De kennismakingsactiviteit werd door de corona-crisis jammer genoeg noodgedwongen geannuleerd. Op 29 juni en 3 juli 2021 ging het eerste ABC van de gps wel door.  De tweedelige workshop was snel volzet  en de interesse was zo groot, dat een herhaling zich opdringt, namelijk op 21 en 25 september 2021. 

 

Onze activiteiten

ABC VAN DE GPS - INITIATIE WANDEL- EN FIETS GPS (PRAKTIJK)

Workshop/Cursus
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 25 september 2021 - 13:30
Georganiseerd door

Je kent een gps waarschijnlijk wel van in de auto.  Maar wist je dat er ook gps-toestellen bestaan die zeer handig zijn om te wandelen of fietsen?  Zo kan je vandaag op het internet honderden kant-en-klare wandeltochten en fietsroutes gratis downloaden.

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Goboony

Vlaanderen

Campings in Vlaanderen

Govaka

Kompas Camping

Corsendonk Hotels & Clubs