Herzele

Pasar Herzele organiseert heel het jaar door activiteiten in een familiale sfeer. Een stevige wandeling, een gezonde fietstocht, een weekendje weg, een daguitstap, ... De enthousiaste medewerkers zorgen voor een afwisselend programma met voor elk wat wils.

Onze activiteiten

Wandelweekend in Izenberge

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 18 mei 2024 - 11:00 tem maandag 20 mei 2024 - 15:00
Georganiseerd door

Voor ons 51ste Pinksterweekend hebben wij gekozen voor “Hotel Hinterland” te Izenberge en dit in vol pension. Het is gelegen pal in het hart van de Westhoek en heeft 20 comfortabele kamers.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Intersoc

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen