Herzele

Pasar Herzele organiseert heel het jaar door activiteiten in een familiale sfeer. Een stevige wandeling, een gezonde fietstocht, een weekendje weg, een daguitstap, ... De enthousiaste medewerkers zorgen voor een afwisselend programma met voor elk wat wils.

Onze activiteiten

Barbecue

Eten & drinken
Wanneer vindt de activiteit plaats
zaterdag 3 september 2022 - 17:30
Georganiseerd door

Onze barbecue had steeds heel veel succes. Door de coronamaatregelen de afgelopen 2 jaar werden wij genoodzaakt om deze telkens te annuleren. Laat ons nu hopen dat we dit kunnen organiseren en  evenveel deelnemers hebben zoals bij de vorige edities.

Klameerwandeling te Schorisse

Wandelen
Wanneer vindt de activiteit plaats
zondag 25 september 2022 - 14:30
Georganiseerd door

Schorisse is een dorp in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en is een deelgemeente van Maarkedal.  Het landbouwdorp is een langgerekt straatdorp in de Vlaamse Ardennen, nabij Henegouwen en heeft een oppervlakte van 1241 ha en 1543 inwoners;

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas Camping

Campings in Vlaanderen

Corsendonk Hotels & Clubs

Intersoc

Vlaanderen

Goboony