Herzele

Pasar Herzele organiseert heel het jaar door activiteiten in een familiale sfeer. Een stevige wandeling, een gezonde fietstocht, een weekendje weg, een daguitstap, ... De enthousiaste medewerkers zorgen voor een afwisselend programma met voor elk wat wils.

Onze activiteiten

Daguitstap

Uitstappen en vakanties
Wanneer vindt de activiteit plaats?
zaterdag 27 juli 2019 - 08:00
Georganiseerd door

Wij vertrekken op het kerkplein van Herzele om 8u stipt.  Indien u niet tijdig aanwezig kan zijn, gelieve te verwittigen op één van de volgende nummers: 0497/731594 - 0494/570282 of 0497/340723.

Pagina's

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!

Onze partners

Kompas

Govaka

DVV verzekeringen

Campings in Vlaanderen

Vlaanderen

Goboony

Corsendonk Hotels & Clubs