Banden oppompen wordt kinderspel

2 minuten leestijd
Na het succes van de kleine en draagbare ePump voor inflatables en opblaasbare items, lanceertCoolado een nieuwe bandenpomp. Met de tPump X brengen ze een hoogwaardige en draagbare luchtcompressor op de markt, geschikt voor alle banden. Banden van fietsen, motoren, auto’s en zelfs sportballen: voortaan pompt u draadloos op waar en wanneer u maar wil.
accessoire
  • Kamperen

Met de ePump heeft Coolado al een aardige reputatie opgebouwd en heel wat winkeliers en consumenten weten te overtuigen. Met de tPump X gaan ze nu nog een stapje verder.

“Technologisch vooruitstrevend, maar zo eenvoudig mogelijk in gebruik, daar streven we naar”, geeft Christos Koptsidis, de General Manager van Coolado mee. “Met de tPump X verleggen we weer een grens. Deze draagbare en draadloze luchtcompressor levert een
druk van 10,3 BAR of 150 PSI, beschikt over een digitale touch display, waardoor u steeds de correcte bandenspanning kunt aflezen en de vier bijgeleverde ventielen zorgen ervoor dat werkelijk alle banden en veel meer, opgeblazen kunnen worden. Dit waar en wanneer u maar wil.”

 “We hebben het toestel bewust zeer licht gehouden, zodat het de perfecte reisgezel vormt. De metalen body zorgt voor robuustheid en het hoogwaardig ontwerp garandeert een lange levensduur. Opladen kan via USB-C en vervolgens gaat de lithium-ion 2600 mAh batterij heel lang mee. Reken op het bijpompen van 4 autobanden, 6 motorbanden, 10 fietsbanden of 34 sportballen met één oplaadbeurt. De tPump X stopt vanzelf op het gewenste drukniveau, past perfect in de palm van uw hand en beschikt ook nog eens over handige ledverlichting, zodat ook in het donker oppompen geen enkel probleem vormt. De SOS-lichtmodule houdt ook u als automobilist of fietser veilig tijdens het oppompen wanneer een panne voorkomt”, geeft Christos mee.

Meer info

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer