REISWIJZER. VeloMalopolska: fietsen in het Poolse paradijs

3 minuten leestijd

Het nieuwe routenetwerk VeloMałopolska in Klein-Polen staat voor 1.000 km fietsplezier langs meren, bossen, charmante dorpen en levendige steden. Kristina Rybouchkina ging er op fietvakantie  en genoot met volle teugen.

praktisch
  • Fietsen
  • Uitstappen en vakanties

Erheen

Auto: Brussel-Krakau: 1.300 km

Vliegtuig: Er zijn meerdere keren per week rechtstreekse vluchten vanuit Brussel naar Krakau. De vliegtijd bedraagt een schamele 1u55.

Ter plaatse: Dankzij VeloMałopolska zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in de streek vlot bereikbaar per fiets. Je kan op ontzettend veel verschillende plaatsen in Krakau een fiets huren voor een of meerdere dagen, bijvoorbeeld bij Bike Trip (vanaf €10/dag, ul. Zwierzyniecka 30, www.biketrip.pl). Wil je alleen een specifieke passage verkenden verder weg van de stad, kan je rekenen op het uitgebreide busnetwerk (FlixBus, MajerBus of Yellowbus) en de trein om er te raken en ter plekke een fiets huren.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer