REISWIJZER. Met de Brompton... naar Brompton

3 minuten leestijd

Londen kan je op veel manieren ontdekken. Met de fiets bijvoorbeeld, want de stad is de laatste jaren heel wat fietsvriendelijker geworden, dankzij een uitgebreid netwerk van fietspaden. Neem je fiets mee en ga op verkenning in de straten van Kensington en Chelsea, één van de meest prestigieuze buurten van Londen. Je leest er meer over in Pasar Fietsen van juli 2023.

praktisch
  • Fietsen
  • Uitstappen en vakanties

Vanuit Brussel-Zuid reis je met de Eurostar in twee uur naar Londen. De Eurostar komt aan in het historische station van St Pancras, in het hart van de stad. Je kan ook met je eigen auto of camper vertrekken vanuit Calais, waar je met Le Shuttle door de Eurotunnel op 35 minuten in Folkestone bent. Van daar is het nog twee uur rijden tot in Londen.

meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer