Afspraak op de Campaway Days!

In deze tijd van reisrestricties klinkt het tegenstrijdig, maar reizen met de motorhome en caravan is populairder dan ooit. Niet voor niets, gezien het uitgeroepen is tot één van de veiligste reisformules! Benieuwd naar de nieuwste modellen en must-haves? Afspraak op de Campaway Days!

3

Profiteer van saloncondities en speciale acties bij motorhome-, caravan- en accessoiredealers over het hele land. We verwelkomen je graag van 24 oktober tem 1 november bij een verdeler in jouw buurt. Alvast iets om naar uit te kijken!

www.campaway.be

 

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!