Mobicar bij de dealers

Als de camperaar dit jaar niet naar Mobicar kan komen, dan moet Mobicar naar hem gaan. Of toch naar de dealers die samen opendeur houden vanaf de Nationale Motorhome- en Caravandag op 24 oktober. De Campaway Days duren een week en bieden heel wat buitenkansjes.

Een alternatief voor Mobicar

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Covid-19 dwong in juni de BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association), organisator van de camper- en caravanbeurs Mobicar, de editie van oktober 2020 af te gelasten. Zoals te lezen in het interview dat Campertijd had (zie blz. 6-7) met Bart Decuyper en Frédéric François van BCCMA, organisator van de beurs, is nu voor alle motorhome- en caravanliefhebbers een alternatief voorzien: de Campaway Days. Deze vinden plaats van 24 oktober tot en met 1 november, en wel bij zo goed als alle dealers in ons land.

Maak gebruik van de Campaway Days

De Nationale Motorhome- en Caravandag: de BCCMA roept zaterdag 24 oktober 2020 uit als startdatum voor de Campaway Days én als Nationale Motorhome- en Caravandag. Ook volgende jaren zal de vierde zaterdag van oktober een feest- en actiedag zijn voor alle camperaars.   

Een week lang actiedagen: de Campaway Days van zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november bieden alle camperzielen liefst 9 dagen boordevol speciale acties, saloncondities, wedstrijden en verrassingen, en wel bij zowat alle Belgische motorhome- en caravandealers. De lijst met alle deelnemende verkooppunten vind je via ‘Store locator’ op www.campaway.be.

Win een cashback van 30.000 euro: bezoekers die zich tijdens de Campaway Days registreren in de deelnemende showrooms en winkels nemen automatisch deel aan de cashback-wedstrijd, waarbij ze kans maken op het terugkrijgen van € 20.000 bij de aankoop van een camper of € 10.000 bij de aankoop van een caravan.

www.campaway.be  

3

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!