Op deze wintercamping leer je houthakken en koken boven een vuur

1 minuut leestijd
Op Winterwoods, een pop-upcamping in de dichte bossen van de Nederlandse provincie Drenthe, kunnen kampeerders deze winter workshops volgen en overnachten in joerten.
actua
  • Kamperen

Zo kan je er onder meer wagen aan koudetraining, waarbij je lichaam leert controleren in de vrieskou. De echte durvers zetten de theorie in de praktijk door een plons te nemen in de Ieberenplas. Andere workshops draaien rond hout hakken, brood bakken of koken boven een kampvuur. Alle vaardigheden die je vandoen hebt tijdens een winterse kampeertocht, quoi.

Overnachten doe je in een gezellige joert, uitgerust met een houtkachel, kleedjes op de grond en traditionele meubels. De joerten zijn in Mongolië gemaakt, dezelfde tenten die de nomaden op de toendra warm houden. Voor de koukleumen zijn er extra wollen dekens, al kunnen bevroren tenen en vingers ook ontdooid worden in de houtgestookte Finse sauna. Ook de yogaklassen verwarmen ongetwijfeld lijf en leden. In de omgeving kan je dan weer mountainbiken en wandelen.

Winterwoods is geopend van 12 november tot en met 27 februari. Vanaf €130/pp voor twee nachten. Yogaklassen, workshops en gebruik van de sauna zijn inbegrepen in de prijs. Meer info op www.winterwoods.nl

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer