Pomp voor alle banden

1 minuut leestijd
Met de tPump X lanceert Coolado een draagbare en draadloze luchtcompressor, geschikt voor alle banden, van alle voertuigen.
accessoire
  • Kamperen

‘Technologisch vooruitstrevend, maar zo eenvoudig mogelijk in gebruik, daar streven we naar’, zegt Christos Koptsidis van Coolado. ‘De tPump X levert een druk van 10,3 bar of 150 PSI, heeft een digitaal touchdisplay waarvan je de correcte bandenspanning afleest en vier bijgeleverde ventielen voor alle bandensoorten.’

Het toestel is zeer licht, robuust en gegarandeerd duurzaam. Opladen kan via de USB-C. Dankzij de lithium-ion 2600 mAh batterij kan je vier autobanden, zes motorbanden, tien fietsbanden of 34 sportballen met één oplaadbeurt oppompen. De tPump X stopt vanzelf op het gewenste drukniveau, past perfect in je handpalm en heeft een handige ledverlichting, zodat ook bij een panne in het donker oppompen geen probleem vormt. Met de SOS-lichtmodule is de gebruiker dan ook veiliger tijdens het oppompen.

www.coolado.com/nl

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer