VAKANTIESALON ANTWERPEN: 4 x vakantie anders

De organisatoren van het Antwerps Vakantiesalon bieden op hetzelfde moment drie extra beurzen in Antwerp Expo aan: Aventuria, B&B Days en Let’s Camp.Let’s Camp is de beurs voor kampeerliefhebbers. Hier presenteren campings in binnen- en buitenland, verhuurders en verkopers van campers hun nieuwste aanbod voor 2019.

4

Wie liever in een bed & breakfast verblijft, moet naar B&B Days in Hal 2. Je kiest uit originele logies in een joert of een statig kasteel, op een verborgen plek in Frankrijk of in een populaire badplaats in Spanje.

Op de beurs Aventuria lokt het echte avontuur: dit is the place to be voor wie op zoek is naar een bijzondere belevenis met vrienden, met het gezin of het bedrijf: van een ‘murder- en mysterieweekend’ of een trektocht in de Ardennen tot droppings in Scandinavië en surfvakanties in Marokko.

Hal 4 van Antwerp Expo staat niet alleen in het teken van avontuurlijke vakanties maar ook van verre reisbestemmingen en -formules. Dichtbij-bestemmingen vindt de bezoeker in Hal 1.

Vakantiesalon Antwerpen, Aventuria, B&B Days en Let’s Camp vinden van 24 t/m 27 januari 2019 plaats in de hallen van Antwerp Expo.

Alle informatie op www.vakantiesalon-antwerpen.be

Koop hier je tickets

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!