Berlijn voor ontdekkingsreizigers

1 minuut leestijd

Van middeleeuws Dominicanerklooster en achttiende-eeuws vorstelijk paleis tot state-of-the-artforum voor kunst en wetenschap in 2020: met de opening van het Humboldt Forum krijgt een belangrijke historische site in hartje Berlijn weer een nieuw hoofdstuk.

actua
  • Uitstappen en vakanties
Berlijn

Op 17 december openen de deuren van een prestigieus museum dat genoemd is naar Alexander von Humboldt, de Berlijnse ontdekkingsreiziger en natuurvorser.

Behalve collecties etnografie en Aziatische kunst, zal er ook een tentoonstelling over de geschiedenis van de site te zien zijn en een expo over wat Berlijn heeft gemaakt tot wat het is en wat de invloed van de stad is op de wereld.

In het lab kan je discussiëren over globale problemen en op de binnenplaats worden dag en nacht videoprojecties getoond.

www.humboldtforum.org

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer