Buscampers in ‘Desert Sand’ buitenkleur

1 minuut leestijd

Bijzonder gewaagd zijn de nieuwe buscampers Road Line (Chausson) en Road Edition (Challenger) in hun ‘desert sand’-carrosseriekleur, uniek op de markt. Ze zijn uitgerust met een zwarte luifel, panoramisch dakvenster, zwarte aluminiumvelgen en 140 pk onder de motorkap.

 

actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Er worden meteen twee indelingen in de markt gezet: de Chausson V594 / Challenger V114 (599 cm) met dwarsbed en de Chausson V697 (636 cm) / Challenger V217 met twinbed achteraan. Beide modellen hebben vier gordels en twee tot drie slaapplaatsen.

Ook hier is de uitrusting nagenoeg compleet met achteruitrijcamera, muggendeur, elektrische opstaptrede, dakluik in de zithoek, Traction Plus en mistlichten.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer