Getipt door een Nederlander

1 minuut leestijd

Bas Van Oort, Nederlandse reisschrijver met een hart voor Vlaanderen, tipte in het vorige nummer van Pasar het Meetjesland als verborgen parel die onterecht onbemind is.
 

actua
  • Wandelen

Tijd dus om te gaan ontdekken waarom hij de streek tussen Gent en Brugge zo de moeite vindt. Toerisme Oost-Vlaanderen stippelde vijf routes uit tussen meersen, bossen, heide en polders, en bundelde ze in de nieuwe gids Wandelen in het Meetjesland.

De lussen tellen tussen de veertien en negentien kilometer maar twee routes kunnen ingekort worden voor minder geoefende benen. In de gids vind je niet alleen routekaarten, beschrijvingen en praktische tips, maar ook portretten van Meetjeslanders.

En het zijn net die Meetjeslanders die er mee voor zorgden dat een Nederlander heel gelukkig wordt van dit minder bekende stukje Vlaanderen.


www.routen.be
 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer