Kunstendag voor Kinderen

1 minuut leestijd

Op zondag 21 november worden kinderen overal in Vlaanderen ontvangen als eregasten. Trek op Kunstendag voor Kinderen naar een museum, kunstencentrum of bibliotheek, en leef je helemaal uit met kunstige workshops, wonderlijke voorstellingen en ander moois.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Kinderen boven

Tijdens Kunstendag voor Kinderen kan je samen met je familie een hele dag kunst beleven: theater, film, muziek, beeldende kunst, architectuur … alles wat je maar kan bedenken. Nestel je neer voor een magische dans- of theatervoorstelling of steek je handen uit de mouwen tijdens een workshop graffiti, verhalen vertellen, muziek maken of meesterwerken knutselen. 

Kunst vanuit de buggy

En natuurlijk is er ook in de musea heel wat te doen op Kunstendag voor Kinderen. In het KOERSmuseum kom je tot rust tijdens een yogasessie of knutsel je je droomfiets van karton, in het MAS kunnen de allerkleinsten gewoon blijven zitten tijdens een buggytour en in het MSK mag je de allergekste uitvindingen verzinnen. En het allerleukste? Met zo’n 250 activiteiten om uit te kiezen, is er vast ook eentje in jouw buurt.

Kunstendag voor Kinderen, op zondag 21 november in heel Vlaanderen en Brussel.

Meer info en alle activiteiten: kunstendagvoorkinderen.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer