Lofzang op het landschap

1 minuut leestijd

Nederland kadert in 2021 zijn landschappen in. Landschappen die de invloed tonen van de mens op de natuur en de interactie tussen water en land, die al eeuwenlang schilders, schrijvers en dichters inspireren tot werken over en in het landschap.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Met het themajaar Ode aan het landschap willen onze buren daarop de aandacht richten met kunstprojecten, tentoonstellingen en excursies. In de Achterhoek komt streetart op grote silo’s, vertellers en lichtprojecties zullen de Hollandse Waterlinies voor het voetlicht brengen, aan de Waddenzee en langs de Grensmaas worden opera’s opgevoerd.

Fortensafari’s, fotografen en fluisterende molens, boswachters en kunstenaars, vaartochten en verrekijkers: alles staat in stelling om een oorverdovende ode te laten horen aan dat vlakke land vol verrassingen.

www.holland.com/odeaanhetlandschap

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer