Met de Dulle Griet in de zetel

Kunst
1 minuut leestijd

Begin dit jaar konden we dankzij Stay at Home Museum vanuit onze zetel toch binnenkijken achter de deuren van de gesloten musea. Deze privérondleidingen langs onze Vlaamse Meesters werden in meer dan 100 landen bekeken.

actua
  • Uitstappen en vakanties

Op vrt.nu kan je nog steeds de Van Eyck-tentoonstelling bekijken, een rondleiding volgen door het huis van Rubens en de werken van Bruegel van dichtbij bestuderen.

Maar het aanbod is nu ook uitgebreid met binnenkijkers in onder andere het nieuwe Brusselse KBR-museum, de Leuvense Sint-Pieterskerk en het Gentse Industriemuseum.

Zonder ticket of mondmasker kan je dankzij Museum Tour nu ook De Dulle Griet, spinmachine Mule Jenny en Hans Memling beter leren kennen.

Alle afleveringen zijn nog tot 31 augustus 2021 gratis te bekijken via vrt.nu.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer