Nog meer Vlaamse Ardennen

1 minuut leestijd

De drie wandelnetwerken in de Vlaamse Ardennen hebben er een paar onverharde paden en trage wegen bij gekregen en daardoor zijn er nieuwe knooppunten ontstaan.

actua
  • Wandelen

Reden om de kaarten en suggestieroutes in de bijhorende wandelgids aan te passen. Zo is de Gourmandroute in Zwalm een stuk langer geworden en de Dauwtriproute in Maarkedal uitgebreid tot 26 kilometer.

Daarnaast kan je nu ook beginnen stappen vanuit het centrum van Oudenaarde en Ronse, en is er aansluiting met het wandelnetwerk in Henegouwen.

De kaarten van Bronbossen, Getuigenheuvels en Zwalmvallei zijn samen met de gids Wandelen in de Vlaamse Ardennen te koop via www.routen.be of bij de toeristische diensten.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer